Gecertificeerde bouwstaalmatten van Vlechters Bedrijf Almere

Maak een vrijblijvende afspraak

Een sterk stukje staal

Betonnen constructies moeten sterk in hun schoenen staan. Wij verzorgen compleet op maat gemaakte sterke wapeningconstructies uit gecertificeerd betonijzer of -staal voor zowel particulieren als betonfabrieken. Door het staal machinaal te knippen en buigen fabriceren we constructies die een stevige basis vormen voor al uw bouwwerken. Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in de levering van dekkingsmaterialen en nettenvloeren die een versterkende bovenlaag vormen voor de fundering van kantoren en loodsen.


De beste resultaten boeken we als we precies weten wat u verwacht en waar u naar op zoek bent. Daarom beginnen we het proces met een uitvoerige bespreking van uw behoeften. Ondertussen denken we met u mee en adviseren wij u over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Het proces van betonvlechten

Wij zijn gespecialiseerd in het ijzervlechten van traditioneel vlechtwerk, prefab betonvlechtwerk, bouwstaalmatten, dekkingsmaterialen en nettenvloeren. We beheersen het proces volledig en dat merkt u in het resultaat: een op maat gemaakte wapening die iedere betonnen constructie sterker maakt.

Vlechtwerk op locatie

Als aannemer is het belangrijk dat u precies ontvangt wat u nodig heeft. We onderscheiden ons omdat we voor ieder individueel project persoonlijk advies en begeleiding bieden. Hiernaast zijn we flexibel: we maken en monteren vlechtwerk en funderingen op locatie met dezelfde kwaliteit die wij op onze werkplek garanderen.

Wij zijn VCA-gediplomeerd

Veiligheid staat voorop en daarom zijn wij volledig VCA-gediplomeerd. Dit betekent dat wij veilig werken in een risicovolle omgeving en bovendien rekening houden met het milieu en de gezondheid van onszelf en anderen. Voor zowel grote als kleine projecten voldoet het eindresultaat aan alle richtlijnen en veiligheidsnormen van het VCA. Een stukje garantie dus dat u bij ons vakbekwaam personeel extra krijgt.